Услуги

 
 
 
 

Сауна

Стая с температура на въздуха от 70 до 100°C, която е място за отдих, релаксация и усамотяване от векове насам при някои народи. В нея има дървена лежанка и нагревател, покрит със вулканични камъни. Влажността на въздуха се регулира от водата, която се налива върху камъните и създава пара. Високата температура, в съчетание с парите, предизвиква изпотяване. Чрез изпотяването организмът се детоксикира.

Парна баня

Парната бяна се състои от помещение с каменни скамейки и печка, която е покрита със специални парни камъни с голям коефициент на задържане на топлина и подходящи за заливане с вода и създаване на големи количества водна пара. За разлика от сауната парната баня не е толкова гореща, тъй като е прието да се излива повече вода върху парните камъни, отколкото във сауната. Поради това помещението е с по-голямо съдържание на водни пари.

Масажен център

Масажът е манипулация на повърхностните и по-дълбоки слоеве на мускулите и съединителната тъкън чрез използването на множество техники с цел подобряване и увеличаване на функционалността, лечение и спомагащи лечението терапии, при свхащания от прекомерна активност, при намалена мускулно-рефлексивна активност, при възпрепятствана възбудимост, масажът подобрява релаксацията и доброто състояние.

Хамам

Хамамът, познат още като турска баня, се изпълнява върху загрята мраморна плоча, като тялото се напарва обилно, с цел отваряне на порите и се ексфулира с копринена ръкавица за отстраняване на мъртва кожа. Подобрява се повърхностното кръвообращение и тургурът на кожата. Масажистът изпълнява специална процедура с ленен чувал, като покрива тялото с облаци от пяна. Хамамът е изживяване създаващо чувство за прераждане.

Медикъл Био Спа

Медикъл био спа предлага: най-съвременните антицелулитни терапии за тяло; терапии за лице; терапия изцяло с био продукти, на основата на радиочестотен лифтинг; професионални рехабилитатори - всички видове процедури за тяло, профилактика на травми и заболявания на опорно-двигателната система. Лекуват се показания: целулит във всички зони; мастни натрупвания; отпусната кожа след раждане и рязко отслабване; омекотяване на бръчки и мастни възглавнички около коленете; стрии; след липосукция; околоочен контур; повдигане на клепач.

Плуване за деца и възрастни

Нашият обучителен център разполага с треньори, покриващи целия часови диапазон от 08:00 до 21:00 часа, от Понеделник до Неделя. Обучението е в следните стилове: Бътърфлай - най-изтощителният стил от посочение; Бруст - най-популярният; Гръб - наподобява кроул, като разликите са, че се плува на гръб и стартът става от водата и Свободен, наричан също така кроул. Разполагаме с два закрити басейна с размери както следва: 25 х 12,5 метра големина и от 1,45 до 2,05 метра дълбочина; 8 х 8 метра големина и съответна дълбочина от 0,7 до 0,9 метра.